BURSA LOCURILOR DE MUNCA - ABSOLVENTI - BUCURESTIÎn luna octombrie, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) va organiza 176 de programe gratuite de formare profesională pentru 3.393 persoane.
Meseriile cele mai solicitate pentru care se vor organiza la nivel național programe de formare profesională sunt cele de lucrător în comerț, bucătar, ospătar/chelner/vânzător în unități de alimentație publică, operator introducere, validare și prelucrare date, frizer, coafor, manichiurist, pedichiurist, agent securitate, instalator instalații tehnico-sanitare și gaze, contabil, inspector (referent) resurse umane și maseur.
Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Buzău va organiza în octombrie patru programe gratuite de formare profesională pentru 83 de persoane.
Astfel, 25 de persoane vor beneficia de cursul pentru frizer /coafor /manichiurist /pedichiurist, iar 20 de persoane se vor instrui pentru meseria de instalator instalații tehnico-sanitare și gaze.
De asemenea, 24 de buzoieni vor participa la programul de formare în meseria de lucrător în comerț, iar 14 vor beneficia de instruirea în meseria de stilist protezist de unghii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here