poza intalnire 113Asociatia Sudcarpatica anunta finalizarea proiectului „Centrul suport pentru tineri”, finantat de catre Consiliul Judetean Buzau. In cele patru luni de activitate s-au desfasurat o serie de activitati ce au avut ca scop cresterea capacitatii tinerilor, din comunitatea patarlageana si din comunitatile invecinate, de a raspunde unor provocari legate de orientare profesionala si scolara, adaptare pe piata muncii, gasirea de oportunitati de finantare, etc.

Una dintre cele mai importante activitati ale proiectului a fost cea de instruire in domeniul IT, a unui numar de peste 50 de tineri. Au existat activitatiu in doua locatii amenajate si dotate anterior, prin proiectul „Economia bazata pe cunoastere”, proiect finantat de catre Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, activitati ce au tinut de redactarea si printarea de materiale, copierea de documente, cautarea de informatii, etc.

Sustenabilitatea proiectului este sustinuta de existenta locatiilor si a echipamantelor aflate in dotare, de prezenta personalului ce activeaza voluntar in cadrul locatiilor, de implicarea altor persoane interesate de succesul unei comunitati aflate in plin proces de integrare europeana. Coordonator proiect: prof. Mircica Constantin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here