proxenet 3Astăzi magistraţii buzoieni vor judeca primul termen în  cazul proxeneţilor care au traficat două surori minore, rămase în grija unor rude după divorţul părinţilor. Cazul a fost prezentat de Jurnalul de Buzău după ce în urma descinderilor poliţiştilor fetele au fost scoase din mâinile traficanţilor.  Copilele de 14 şi 15 ani au trăit clipe de coşmar după ce rudele care le-au luat în grijă după divorţul părinţilor,le-au obligat să se prostitueze. Timp de trei luni, fetele au întreţinut relaţii sexuale cu zeci de clienţi, până când au fost scoase din mâinile proxeneţilor de  poliţişti. O femeie de 25 de ani si trei bărbaţi au fost arestaţi preventiv pe 25 august sub acuzaţia de trafic de minori, în timp ce adolescentele au ajuns în grija psihologilor, într-un centru de primire în regim de urgenţă.
Povestea minorelor este cât se poate de tragică: ele au ajuns la o rudă îndepărtată a tatălui lor, în comuna buzoiană C.A.Rosetti după ce părinţii s-au despărţit. Aceasta împreună cu concubinul său le-au obligat să se prostitueze cu clienţi găsiţi in satele învecinate. Fetele erau duse cu un motoscuter fie la locuinţa clientului fie pe câmp unde erau batjocorite fără milă. Pentru asta erau plătite cu sume cuprinse intre 30 si 100 de lei sau chiar cu bunuri materiale. Un prieten al celor doi concubini, un barbat de 34 de ani a intrat si el in afacere. Vestea s-a raspindit repede in satele vecine şi aşa au aflat şi poliţiştii. Politistii au descins in locuintele proxenetilor, unde le-au gasit pe fete si banii obtinuti de acestea in acea zi. Fetele au ajuns intr-un centru de plasament unde vor fi consiliate de un psiholog.
Pedeapsa prevăzută de lege pentru trafic de minori, este cuprinsa intre 5 si 15 ani de inchisoare, iar daca fapta s-a comis prin  amenintare, pedeapsa este de la 7 la 18 ani de inchisoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here