razii

 

În noaptea de 24 mai, poliţişti din Buzău şi Rm. Sărat alături de  jandarmi şi poliţişti locali au desfăşurat pe raza municipiilor Buzău şi Rm. Sărat razii în căutarea persoanelor puse pe scandal. Au fost efectuate 37 de controale la societăţi comerciale şi unităţi de alimentaţie publică şi au fost legitimate 365 de persoane. 46 dintre ele au fost duse la sediile poliţiilor municipale, iar 34 au fost amprentate în vederea implementării în aplicaţia AFIS.

Poliţiştii au instituit filtre rutiere de blocare a drumurilor de intrare sau ieşire din municipii şi au controlat 173 de autovehicule, 17 autoturisme înmatriculate în alte state fiind verificate în baza de date ASF.

Totodată, poliţiştii au testat cu aparatul drager 28 de conducători auto. Două permise şi două certificate de înmatriculare au fost suspendate .

În cadrul acţiunii, poliţiştii au împărţit 66 de amenzi în valoare de 11.615 lei.

În cadrul raziilor, a fost depistat un minor de 12 de ani din municipiul Buzău, suspect în cazul unui furt de portofel în care se afla suma de 3.000 de lei, comis în după-amiaza zilei de 23 mai dintr-un magazin situat pe bulevardul Unirii din municipiu. Acesta nu se află la prima faptă de acest gen, mai fiind cercetat de poliţişti pentru comiterea de alte furturi.

De asemenea, au fost depistaţi doi minori de 10 şi 11 ani, ambii din municipiul Buzău, ca principali suspecţi în cazul unui furt comis în seara zilei de 12 mai. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că în seara respectivă, cei doi au sustras 180 de lei din sertarul cu bani al unei tonete de îngheţată.

Ambele furturi figurau în evidenţe cu autori necunoscuţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here