dani otil

 

Vineri 17 mai, de la ora 18.00, pe platoul din Piața Dacia din apropierea Primăriei Municipiului Buzău, va fi organizată o întâlnire a motocicliştilor cu locuitori ai municipiului, „mediată” de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier. La eveniment şi-a anunţat participarea la această activitate şi cunoscutul realizator de televiziune Dani Oţil. Proiectul se înscrie în campania naţională „ALEGE VIAŢA”, iniţiată de Direcţia Rutieră din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. Proiectul va fi derulat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău, prin Serviciul Rutier, în parteneriat cu Asociaţia de Întrajutorare „Ionaşcu Filofteia Dănuţa”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Buzău.

Proiectul de educaţie rutieră desfășurat de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău are ca scop asigurarea unui climat de siguranţă rutieră în rândul conducătorilor de motociclete şi mopede şi reducerea numărului accidentelor de circulaţie.

Activităţile se vor desfăşura sub forma unor discuţii libere între motociclişti, ceilalţi participanţi la trafic şi poliţiştii rutieri, care să clarifice neînţelegerile dintre participanţii la traficul rutier şi să conducă la dezvoltarea unor relaţii de respect între cei care utilizează drumul public, indiferent de calitatea pe care o au.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here