Astăzi, începând cu ora 12.45, echipaje de poliţie rutieră, ordine publică şi poliţişti locali vor acţiona pentru fluidizarea traficului şi prevenirea oricăror evenimente ce s-ar putea produce pe perioada desfăşurării Turului Ciclist al României. În ziua de 13 septembrie, se va desfăşura Etapa a III-a, pe traseul Buzău – Mizil – Albeşti-Paleologu – Valea Călugărească – Bucov – Centura Ploieşti. Evenimentul va debuta la ora 12.45 în zona centrală a municipiului Buzău (Piaţa Daciei), cu startul festiv al competiţiei, participanţii urmând a se deplasa pe strada Tudor Vadimirescu, Aleea Trandafirilor apoi pe bulevardul Unirii cu destinaţia Calea Eroilor de unde, la ora 13.00 se va da startul tehnic al etapei.
Ruta de ieşire din municipiul Buzău va fi: Calea Eroilor, DN 2 E85 până la intersecţia cu DN 1 B E577 şi apoi pe DN 1B, până la limita cu judeţul Prahova. Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor, să adopte o conduită previzibilă, asigurându-se şi semnalizând din timp orice schimbare a direcţiei de mers şi să respecte o distanţă de siguranţă în mers care să le permită evitarea implicării în accidente.
Evenimentul sportiv TURUL ROMÂNIEI, ediţia a 52-a, 2019, este o competiţie organizată de Federaţia Română de Ciclism, având la bază Regulamentul Federaţiei Române de Ciclism şi al Uniunii Cicliste Internaţionale. Competiţia va cuprinde 5 etape, traseul de concurs parcurgând sectoare de drumuri publice din judeţele Cluj, Mureş, Braşov, Vrancea, Buzău, Prahova, Dâmboviţa şi municipiul Bucureşti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here