În seara de 14 aprilie, începând cu ora 20.30, echipaje formate din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, poliţişti locali şi jandarmi vor fi angrenate în activităţi de dirijare a traficului rutier, pe raza municipiului Buzău, în timpul desfăşurării pelerinajului de Prohodul Domnului organizat de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, la care vor participa preoţi şi credincioşi de la toate bisericile din municipiul Buzău.

Procesiunea se va desfăşura pe traseul strada Ostrovului – Bulevardul Unirii – strada  Obor (Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei) – strada Chiristigii – strada Frăsinet – strada Unirii, până la Catedrala Arhiepiscopală „Înălţarea Domnului”.

Pentru evitarea implicării în incidente, participanţii la trafic trebuie să se conformeze indicaţiilor poliţiştilor. Pentru preîntâmpinarea unor evenimente nedorite Inspectoratul de Poliţie Judeţean Buzău a angrenat şi alte efective de ordine publică şi investigaţii criminale, care vor veghea la desfăşurarea fără incidente a procesiunii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here