Buzoianca Livia Bunea şi fiica ei, Elena Natalia, vor fi înmormântate în cimitirul central din satul Arediou, din districtul Nicosia. Cheltuielile cu înmormântarea vor fi suportate de statul cipriot, care a pus la dispoziţie şi locul de veci, conform presei locale.

Românca şi fiica ei au fost date dispărute cu peste trei ani în urmă, dar abia în luna aprilie a acestui an s-a aflat că fuseseră ucise de un psihopat.Ele s-au numărat printre victimele criminalului în serie Nikos Metaxas, ofiţer în armată, în vârstă de 35 de ani, alias Orestis, aşa cum se prezenta pe reţelele de socializare.O valiză în care se afla cadavrul Liviei a fost scoasă de pe fundul unui lac cu apă toxică, de lângă o mină dezafectată, la 28 aprilie 2019. După o săptămână a fost recuperat şi corpul neînsufleţit al fetiţei.

Una dintre rudele Liviei Bunea din Cipru a cerut ca aceasta şi fiica ei să fie înmormântate în ţara de adopţie. Slujba de înhumare va avea loc joi, la ora 17.00, la cimitirul central din satul Arediou, din districtul Nicosia.La funeralii vor fi prezente mama şi bunica celor două victime, alături de alte rude şi prieteni. Primarul din Arediou, Ioannis Ioannou, a declarat presei că s-a decis în consiliul local să fie dat gratis locul de veci pentru mamă şi fiică, scrie cyprustimes.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here