rovignetaSuparare mare in randul satenilor de pe valea Slanicului. Acestia sunt nemultumiti din cauza camerelor de supraveghere instalate la podul de la Maracineni si care monitorizeaza toate masinile care trec pe drumul european 85. Asa se face ca amenzile din cauza rovignetei au inceput sa curga pe banda rulanta.

Oamenii de pe Valea Slanicului se intreaba de ce trebuie sa plateasca taxa de drum pentru numai cateva sute de metri pe care ii parcurg pe drumul european. Mai mult, desi unii si-au platit rovinieta, s-au trezit cu amenzi din cauza erorilor de inregistrare ale camerelor de supraveghere.

Amenda pentru neplata rovinietei este intre 250 si 500 de lei pentru un autoturism. Cum singura metoda de anulare a acestor amenzi este contestarea in justitie, localnicii au luat cu asalt Judecatoria Buzau.

Conform CNANDR, peste 30% dintre soferii care circula pe strazile Romaniei nu au taxa de drum platita. Noul sistem cu camere video care depisteaza masinile fara rovinieta a gasit deja peste 1 milion de soferi care au incalcat legea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here