DSCF5530

În această săptămână şi săptămâna viitoare, reprezentanţii Agenţiei Pentru Protecţia Mediului Buzău evaluează şi vor premia  lucrările elevilor participanţi la concursul de afişe pe tema colectării selective a deşeurilor de ambalaje şi la concursul “Flori, Păsări, PET-uri”, în care elevii s-au înscris cu lucrări realizate din deşeuri din PET-uri. Premiile, 150 la număr, vor fi oferite de SC INTERSEMAT SRL, SC RER ECOLOGIC SERVICE BUZĂU și Direcţia Judeţeană De Tineret Şi Sport Buzău, partenerii APM Buzău în acest proiect.

DSCF5523

Elevii ocupanți ai locului I vor participa la o activitate de observare a păsărilor migratoare în Parcul Natural Comana sit Ramsar, cu prilejul Zilei Mondiale a Păsărilor Migratoare, vor efectua vizite în Rezervaţia Ştiinţifică de ghimpe (Ruscus aculeatus) şi în Rezervaţia Ştiinţifică de bujor (Paeonia peregrina), aflate în acest sit şi vor avea ocazia de a vizita atelierul – muzeu Moara de hârtie din localitatea Comana, judeţul Giurgiu. Ocupanţii celorlalte locuri (locul II, III şi menţiunile) vor primi echipamente sportive, CD-uri şi cărţi tematice.

DSCF5593

Proiectul de educaţie pentru mediu “ÎMPREUNĂ PENTRU MEDIU”,  derulat de A.P.M. Buzău împreună cu partenerii săi în perioada aprilie-august 2013, are un grup ţintă format din 424 de elevi ai claselor I-IV şi 15 cadre didactice, de la  Şcoala Gimnazială „Cpt. Aviator M. T. Bădulescu”, din municipiul Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here