Un tanar este adus la audieri la sediul DIICOT Timisoara, luni, 20 ianuarie 2014. Politisti si procurori DIICOT Timisoara desfasoara, luni, opt perchezitii la Timisoara si alte opt la Craiova, la persoane suspectate de trafic de canabis si etnobotanice. ADRIAN PICLISAN / MEDIAFAX FOTO

Trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 24 şi 27 de ani, din Buzău, Vipereşti şi Calvini au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Cislău după ce s-au bătut într-un bar din Cislău. Aceștia au consumat alcool peste măsură, iar discuțiile dintre ei au degenerat și s-au luat la bătaie.

Potrivit Poliţiei, în timp ce se aflau în incinta unei unităţi de alimentaţie publică din Cislău, cei patru tineri s-ar fi lovit reciproc în mai multe rânduri, s-ar fi manifestat zgomotos şi ar fi tulburat ordinea publică.

A fost întocmit dosar penal, iar în urma activităţilor specifice desfăşurate şi a probatoriului administrat de poliţişti, sub coordonarea procurorului de caz, ieri, trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cercetările continuă, urmând ca bănuiţii să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele în vederea luării măsurilor legale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here