Se fac angajări la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău. Sunt scoase la concurs 4 posturi de agent şi 5 posturi de ofiter (unul fiind prin reîncadrare). Înscrierea candidaţilor se poate face în perioada 11.01. – 19.01.2018 (inclusiv), între orele 10.00 – 14.00 (numai în zilele lucrătoare), la Centrul de Prevenire a Criminalităţii (Clubul Poliţiştilor) din municipiul Buzău.

„Da, ai citit bine. În această perioadă, scoatem la concurs 770 de posturi de polițiști și personal contractual.
Știm că în aceste zile meseria de polițist nu mai pare atât de tentantă. Ai auzit tot felul de lucruri îngrozitoare despre noi: un polițist pedofil prins cu greutate de colegii lui. Nu avem noi cum să-ți facem dovada, acum, că lucrurile nu sunt chiar așa, dar îți promitem că, și în acest caz, cei responsabili nu vor scăpa.
Indiferent de ceea ce se spune despre noi în această perioadă, trebuie să știi că, din echipa Poliției Române fac parte oameni pentru care nu contează decât aflarea adevărului, care nu au liniște până nu dovedesc că, cei care au încălcat legea, sunt acolo unde le este locul, în spatele gratiilor.
Poate că nu suntem perfecți, poate că avem multe defecte, dar cu siguranță suntem profesioniști, iar rezultatele obținute vorbesc de la sine.
De aceea, înainte de a lua o hotărâre dacă să accesezi sau nu unul din posturile scoase la concurs, gândește – te și pune în balanță dacă munca de ani de zile a unor oameni excepționali poate fi ștearsă cu buretele de o persoană”, este anunțul lansat de Poliția Română.

Posturile din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău: https://bz.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here