Aproape 20 de liceeni de la Co­legiul Național „B.P.Hasdeu“ sunt agrenați într-un eveniment caritabil realizat în colaborare cu Complexul de Servicii pentru Copilul cu Han­dicap sever nr. 8 din Buzău, ce va a­vea loc diseară, la sala Consi­liului Județean. Toată desfă­șurarea de forțe este pentru Gabriel Dogaru, un copil în vârstă de 11 ani, diagnosticat cu autism, care, potrivit specialiștilor, are mari șanse de recuperare, dar are nevoie de un ajutor financiar considerabil. Elevii organizatori ai evenimentului sunt voluntari la centrul special din cartierul Micro XIV din Buzău și au ales cazul acestui copil pentru că are cele mai multe șanse de a deveni un copil normal.

Spectacol de diseară va cuprinde o piesă de teatru, o adaptare după  romanul  lui  Mark Ha­ddon, „O întâmplare ciudată cu un câine la miezul nopții“. Pe scenă vor mai urca artiștii Adina Răducan  (câștigătoarea X-Factor de anul trecut), The Targets, Dora Găitanovici & 3.14 Band, Adriana Nenciu, Lucian Grigore (chitară clasică), Diana Alexandru (pian)  și Adrian Iordache (chitară), Adrian Popescu (pian), dan­satori ai trupei de la Mike’s School of Dance. La momentele de teatru vor mai contribui  Raluca Radu, Vlad Grigore, Petruț Dinu, Darius Corneci, Ileana Petrescu și Teodora Stan.

Spectacolul va începe la ora 17.30, iar biletul va fi doar 10 lei, încasările mergând către terapia de recuparere a lui Gabriel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here