spitalul judetean

 

Moartea misterioasă a fetei a intrat nu numai în atenţia Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi Colegiul Medicilor ci şi a conducerii Spitalului Judeţean.

Şefii unităţii medicale i-au luat la întrebări pe medicii din maternitate, acolo unde luna trecută, tânăra de 18 ani din Pogoanele a născut, prin cezariană, un băieţel. În vizorul conducerii se află şi medicii din Spitalul Judeţean unde a fost internată fata şi unde a murit.

Reprezentanţii celei mai mari unităţi spitaliceşti din judeţ vor să verifice dacă au fost respectate toate procedurile privind activitatea și serviciile medicale acordate. Dacă în urma verificărilor se constată unele suspiciuni că ar fi vorba de un posibil caz de malpraxis atunci toate informaţiile şi documentaţia vor fi transferate Colegiului Medicilor.

Pentru moment, nu se ştiu cauzele care au dus la decesul tinerei. Atât conducerea Spitalului Judeţean cât şi poliţiştii aşteaptă rezultatele necropsiei efectuate de medicii Serviciului de Medicină Legală. Pentru siguranţă, au fost trimise la Institutul Mina Minovic din Bucureşti probe pentru analize detaliate.

Tânăra de 18 ani care a murit la aproape trei săptămâni de la naștere a fost înmormântată astăzi în localitatea buzoiană Pogoanele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here