spitalul-judetean-buzauEfectele deblocarii posturilor din sectoarele bugetare produce efecte si la Buzau. Dupa ce primariile au primit cu bucurie vestea ca pot face angajari, si la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau s-au deblocat posturile pentru a fi ocupate. In ceast fel, deficitul de personal din unitatea spitaliceasca incepe sa se rezolve.

In cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Buzau se vor scoate la concurs nu mai putin de 70 de posturi, dintre cei mai cautati fiind asistentii medicali si ingrijitorii.

Cea mai mare unitate spitalicească din județ are nevoie de 17 infirmiere pentru diferite secții ale spitalului și de 8 posturi de îngrijitoare.De asemenea, pe lista posturilor disponibile figurează și posturile de referent, economist, contabil și statistician, pentru care candidații trebuie să aibă studii superioare.

Cele mai multe poziții se adresează asistenților medicali, care vor se vor înscrie la concurs pentru unul dintre cele 29 de locuri de muncă.

Primele concursuri vor avea loc pe 7 mai, pentru postul de şef Serviciu financiar-contabil, dar şi pentru cele de referent de specialitate gradul I – Serviciul de Management al calităţii serviciilor, de asistente medicale şi asistente debutante (29 de posturi) în secţiile Chirurgie, Ortopedie, Urologie, ORL, Neonatologie, Oncologie, Bloc operator spital, Boli Infecţioase, A.T.I., BMF, Neurologie, Laborator Radiologie şi imagistică medicală, Medicină Internă, Cardiologie şi O.G. II. Următoarele concursuri sunt planificate să se desfăşoare pe 14 mai, pentru posturi precum contabil, economist, statistician medical, spălătoreasă (2 posturi), îngrijitoare (8 posturi), infirmieră (9 posturi), şi infirmieră debutantă (8 posturi). Ultimul concurs se va desfăşura pe 19 mai, fiind rezervat celor care vor să se angajeze ca telefonist, liftier sau muncitor calificat pentru deservire instalaţii de sterilizare, deşeuri medicale periculoase, evidenţă, întreţinere spaţii verzi.

Persoanele interesate de aceste locuri de muncă pot accesa pagina de internet a spitalului sau se pot adresa secretariatului unității.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here