peadAjutoarele de la Uniunea Europeană zac în depozitele din Ramnicu Sarat. Daca in momentul in care s-a inceput distribuirea au stat ore intregi la cozi interminabile pentru ridicarea cantitatilor care li se cuveneau, acum alimentele zac in depozite fara ca cineva sa se mai intereseze de ele.

In special,  șomerii ori persoane cu handicap, nou intrate pe listele suplimentare care au intrat în plata indemnizațiilor în perioada iunie-decembrie 2013 nu si-au ridicat alimentele gratuite. In aceasta situatie, în depozitul Cantinei de Ajutor Social mai sunt sute de kilograme de făină, mălai, zahăr, paste făinoase, dar și ulei și conserve care trebuie ridicate de beneficiari .

Beneficiarii ajutoarelor de la Uniunea Europeană sunt persoanele cu  handicap, pensionarii, şomerii dar şi persoanele cu venit minim garantat. Aceştia primesc 14 kg făină de grâu, zahăr 1 kg, paste 3,6 kg, biscuiţi 1,3 kg, 7 kilograme de mălai şi un kilogram de lapte praf. Alimentele se depozitează şi se distribuie de la cantina de ajutor social din municipiul Focşani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here