Intersemat adună toate deşeurile

 

SC INTERSEMAT SRL preia, pe bază de contract şi respectând legislaţia în vigoare, din sarcina operatorilor economici care introduc pe piaţă produse ambalate. Sunt vizate în special cele care supraambalează produse ambalate. Totodată ambalajele sunt preluate şi de la agenţii economici care introduc pe piaţă ambalaje de desfacere, Intersemat fiind şi responsabilă cu organizarea activităţii de valorificare şi reciclare a deşeurilor de ambalaje.

 

Numărul operatorilor economici de la care S.C. INTERSEMAT S.R.L. a preluat resposabilitatea îndeplinirii obiectivelor de valorificare şi reciclare a deşeurilor de ambalaje a avut un trend crescător de la un an la altul, iar în prezent  numărul acestora depăşeşte  250 operatori economici.

 

Intersemat acţionează la nivel naţional

Aria de desfăşurare a activităţii S.C. INTERSEMAT S.R.L. este la nivel naţional. Obiectivele globale de recuperare şi valorificare a deşeurilor de ambalaje începând cu anul 2012 sunt de 60% pentru valorificare sau incinerare în instalaţii de incinerare cu recuperare de energie, respectiv 55% pentru valorificare prin reciclare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here