Poliţiştii au luat în evidenţă o altă dispăriţie. În ziua de 6 iunie, în jurul orei 11.25, poliţiştii Secţiei 2 poliţie rurală Beceni au fost sesizaţi cu privire faptul că Alexandra Daniela Iancu, în vârstă de 17 ani, a plecat de la un centru de ocrotire din comuna Beceni, fără a se cunoaşte zona către care s-a îndreptat.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 2 poliţie rurală Beceni, împreună cu poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au început  imediat activităţile ce se impun în astfel de cazuri, iar semnalmentele adolescentei au fost date în consemn dispozitivului de siguranţă publică. Totodată, s-a solicitat darea ei în urmărire la nivel naţional. Adolescenta a mai plecat în repetate rânduri din centrele unde a fost instituţionalizată, ultima dată în luna februarie a acestui an, fiind din nou instituţionalizată în luna martie.   

Persoanele care deţin informaţii ce pot ajuta la găsirea ei sunt rugate să contacteze de îndată cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112. Semnalmente: 1,60 – 1,65 metri înălţime, faţa ovală, ochi căprui, păr şaten, tuns scurt. La data dispariţiei, purta un cercel în urechea stângă, era îmbrăcată cu pantalon lung de culoare neagră, tricou de culoare roşie şi era încălţată cu papuci de culoare roz.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here