„Având în vedere atentatele sângeroase care au avut loc în aceasta dimineata la Bruxelles, compania TAROM comunică pasagerilor că zborurile TAROM OTP-BRU-OTP (RO372, RO373, RO374 din data 22 martie 2016 si RO371, RO372 din 23 martie) se anulează. Pasagerii care deţin bilete pe aceste zboruri vor fi acceptaţi la îmbarcare pe toate cursele operate de TAROM din Amsterdam, Paris, Frankfurt, Munchen şi Londra din 22 si 23 martie”, a anunțat compania printr-un comunicat de presă.

Măsura a fost luată după ce zborul către Bruxelles, prevăzut să decoleze marţi la ora 16.50 din România, a fost anulat. De asemenea, o altă cursă a fost redirecţionată către aeroportul din Amsterdam.

„Din cauza situaţiei de criză de pe aeroportul din Bruxelles zborul TAROM RO373 cu destinaţia Bruxelles, prevăzut să decoleze astăzi 22 martie 2016 la ora 16.50 se anulează” a anunțat TAROM printr-un comunicat de presă.

Compania aeriană a anunțat, marți dimineața, că aeronava B737 – 700 care a decolat de la București la ora 07.20, cu destinția Bruxelles, a fost redirecționată către aeroportul din Amsterdam.

„Aeronava B737 – 700 a companiei TAROM, cu număr de zbor RO 371 care a decolat de la Bucureşti la ora 07.20, cu destinaţia Bruxelles, având la bord un număr de 83 de pasageri a fost redirecţionată către aeroportul din Amsterdam. Compania este în permanentă legatură cu reprezentanţii Ambasadei Romaniei la Haga în vederea asigurării suportului necesar pentru pasagerii şi cetăţenii români”, a mai precizat compania.

Două explozii puternice s-au produs marţi dimineată pe aeroportul Zaventem din Bruxelles. Oficialii au decis imediat evacuarea aeroportului, iar traficul spre terminale a fost suspendat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here