taxiPoliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au reţinut marţi un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Buzău, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism.

Acesta este suspectat că, în perioada aprilie – iulie 2011, a înlesnit practicarea prostituţiei de către două tinere în vârstă de 20 şi 21 de ani, cărora le asigura deplasarea cu taximetrul pe care lucra. De asemenea, buzoianul mai este suspectat că asigura tinerelor respective o parte din clientelă.

În acelaşi dosar, tinerele sunt cercetate, împreună cu două adolescente în vârstă de 15 şi 16 ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, ele fiind suspectate că, în perioada septembrie 2010 – iulie 2011, au întreţinut raporturi sexuale cu diferiţi bărbaţi, în schimbul acestor servicii primind sume de bani cuprinse între 50 şi 400 de lei.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspecţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here