Conducerea Teatrului George Ciprian propune buzoienilor o alternativă națională a sărbătorii „Valentine’s Day”: „Dragobetele”. Astfel, ziua de 24 februarie va fi sărbătorită cu premiera musicalului „Doi pe o bancă”, un spectacol de Felicia Dalu și Eduard Petru Jighirgiu, adaptare a textului lui Aleksandr Ghelman, cu muzică și versuri de Eduard Petru Jighirgiu, în interpretarea actorilor Adriana Drăguț și Eduard Petru Jighirgiu, o co-producție a Teatrului „George Ciprian”, „Acting Dream Academy” și „PlayArt Production”.

„<Doi pe o bancă> este o poveste emoționantă, în care adevărurile se dezvăluie greu, dar cu intensitate. Situațiile de viață în care cei doi protagoniști sunt puși pe tot parcursul spectacolului sunt savuroase și dureroase în același timp. Vă invităm să descoperiți un gen de teatru în care comicul și tragicul sunt susținute de muzica spectacolului. Aceasta aduce un plus de emoție poveștii ce se desfășoară în fața spectatorilor. Musicalul <Doi pe o bancă> este un altfel de spectacol, în care este imposibil să nu te regăsești”, se arată într-un comunicat al instituției.

La finalul spectacolului, reprentanții teatrului buzoian vor acorda certificate temporare de căsătorie pentru doritori, care vor avea ocazia să fiți fotografiați de către fotograful teatrului, Ion Tăbăcaru, la „Poarta lui Dragobete”, special amenajată în foaier pentru acest eveniment. Cu certificatele de căsătorie, buzoienii vor putea beneficia de o reducere de 20 de lei de persoană la spectacolul din data de 27 februarie, „Mult zgomot pentru nimic”, de Shakespeare, în regia Dianei Lupescu, la ora 18:00 – producție a Teatrului Nottara.

De asemenea, Teatrul George Ciprian invită buzoienii să posteze o declarație de dragoste pe pagina de Facebook a acestui eveniment, „La Teatru de Dragobete”, și să o distribuie pe Facebook. Declarația care va primi cel mai mare număr de Like-uri va fi desemnată câștigătoare. Concursul se va încheia pe data de 24 februarie la ora 18,00, iar autorul sau autoarea declarației va primi drept premiu o invitație gratuită pentru două persoane la spectacolele „Tango Monsieur” (8 martie, ora 19,00) și „Cabina actorilor” (13 martie, ora 19,00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here