IMG_1032Teatrul “George Ciprian” invita publicul buzoian, iubitor de teatru, la o serie de spectacole, dupa urmatorul program: luni, 7 aprilie, orele  9.00, 10.30 si 12.00, la Sala Mare a Consiliului Judeten Buzau, Teatrul ,,George Ciprian”  prezinta in premiera spectacolul pentru copii: ,,Fluierul fermecat”, de Sorin Lepa, adaptarea textului, Adrian Gazdaru. Din distributie fac parte: Duduman Marinela (Dascalul Do), Vranceanu Daniela (Printesa), Rusu Dumitru (Uratul), Gazdaru Florina (Crainicul), Buzdugan Bogdan – Constantin (Laba de Urs),

Alexiu Stefan – Emilian (Sfetnicul), Ionita Virgil – Tiberiu (Imparatul). Regia si scenografia: Adrian Gazdaru. Ilustratia muzicala: Iftimie Emil. Fluierul fermecat este povestea unei curse intre pretendentii la mana Printesei, cu sentimente curate si intrigi, in care, ca in orice basm, binele invinge!

– ORA 17.00, la Sala Mare a Consiliului Judeten Buzau, Teatrul ,,GEORGE CIPRIAN”  prezinta in spectacolul:

,,BOUL SI VITEII” , de  Ion Baiesu

Distributia: ALEXANTDRU MIKE GHEORGIU, DRAGOS DUMITRU, DIANA IARCA,  MARINA NEAGU si  SORIN COCIS.              

MARTI, 8 APRILIE

– ORELE  9.00 si 10.30,la Sala Mare a Consiliului Judeten Buzau, Teatrul ,,GEORGE CIPRIAN”  prezinta spectacolul pentru copii:

 ,,PRINTESA SI MUSCHETARII”

 – ORA 17.00, la Sala Mare a Consiliului Judeten Buzau, Teatrul ,,GEORGE CIPRIAN”  prezinta in spectacolul:

,,FEISBUC” de Diana Iarca, un spectacol de Alexandru Jitea

Distributia: IOANA CALOTA, DIANA IARCA, MARINA NEAGU si

LAURA ANGHEL

SAMBATA, 12 APRILIE, ORELE  9.00, 10.30 si 12.00, la Sala Mare a Consiliului Judeten Buzau, Teatrul ,,GEORGE CIPRIAN”  prezinta spectacolul:

,,RAUL” , de Jez Butterworth

Distributie: Vladimir Albu, Diana Mereu, Lia Sinchevici si Bianca Laiu

Regie: Alina Chiriac

Scenografie: Catalin Manea

Producție a U.N.A.T.C. București, spectacolul de licența „Raul”, in regia Alinei Chiriac, se joaca si la Buzau.

Piesele lui Jez Butterworth, autor britanic contemporan, s-au jucat in numeroase teatre, precum Royal Court din Londra, Atlantic Theatre Company din New York și in curand și pe Broadway. Piesa „Raul” a fost deseori aclamata de critica de specialitate internaționala.

Un barbat aduce de-a lungul timpului mai multe femei la cabana de pe rau a unchiului sau, pe care incearca sa le invețe sa pescuiasca. Doua femei iși schimba locurile de la o scena la alta. Replicile vin cand din trecut, cand dintr-un prezent incert. Piesa vorbește despre singuratatea unui barbat a carui unica, mare pasiune este pescuitul. Sub aceasta aparența se ascunde, insa, cautarea fara incetare a iubirii, o viața inchistata intr-un traseu predefinit, automatizat, cu femeile pe care le intalnește, dezamagiri și infrangeri, toate sub o masca a nonșalanței.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here