pnl-2Tinerii liberali din Buzau sunt, timp de o saptamana, spiridusii lui Mos Craciun. Ajutoarele Mosului preiau scrisorile copiilor, sambata le vor citi, iar duminica le vor premia pe cele mai frumoase.

Asadar, micutii care vor sa ii scrie Mosului, inca mai pot depune scrisorile pana vineri, 20 decembrie, ora 12.00, la sediul PNL Buzău din Centru, din strada Unirii, 203 C parter, vis-a-vis de Piața Dacia.  Ajutoarele Moșului, vor citi toate scrisorile, iar duminica viitoare copiii vor fi premiati.

”Scrisoare către Moș Crăciun” este o actiune lansata de tinerii liberali care isi doresc sa stimuleze creativitatea copiilor.

“Am demarat aceasta actiune inca de anul trecut. Anul acesta foarte multi copii au venit la sediul partidului si au adus scrisorile lor pentru Mos Craciun. Este o actiune prin care incercam sa le stimulam creativitatea, sa le transmitem faptul ca o scrisoare este intotdeauna bine-venita. Asteptam si in urmatoarea perioada, pana vineri la ora 12.00 copiii sa vina sa ne aduca scrisorile lor, sambata colegii nostri profesori le vor citi, iar duminica le vom premia pe cele mai frumoase. Important este ca toti copii sa vina pentru ca, in final, toate scrisorile vor fi premiate”, a declarat Florin Colgiu, președintele TNL Buzău.

Zeci de elevi de la Scoala 16 din Buzau au luiat cu asalt sediul PNL Buzau unde au cantat colinde si au depus in urna speciala scrisorile pentru Mos Craciun in care au scris versuri dar au mentionat si faptele bune si cele rele facute peste an.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here