Se anunță un trafic de coșmar pe podul de la Mărăcineni în minivacanța de 1 Mai. Încă de luni, ziua în care tot traficul spre şi dinspre Moldova s-a concentrat pe un singur pod cu două benzi, au fost cozi de maşini lungi de câţiva kilometri in judetul Buzău, la Mărăcineni.

Aceeaşi situaţie, multiplicată însă de câteva ori, ar putea să aibă loc în zilele minivacanţei de 1 Mai. Atunci se aşteaptă ca foarte mulţi turişti să se deplaseze spre Moldova, la obiective turistice, iar podul de la Mărăcineni, peste râul Buzau, este cea mai la îndemână rută spre nordul ţării. Aceasta perspectivă le dă mari bătăi de cap autorităţilor din judetul Buzau.

Prefectul judeţului Buzău spune că un dispozitiv însemnat de poliţişti de la rutieră se va afla la ambele capete ale podului de la Mărăcineni în perioada minivacanţei de 1 Mai. Carmen Ichim este însă nemulţumită de faptul că prezenţa prea multor poliţişti în zona podului va face vulnerabile, din punct de vedere rutier, alte zone critice din judeţ.

În cele 130 de zile, cât vor dura lucrările de reparaţii la podul metalic peste râul Buzău, în zonă vor acţiona zilnic aproximativ 20 de poliţişti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here