Trafic restricționat în municipiul Buzău

0

Joi, de la ora 10.00, la Monumentul Eroilor Neamului din faţa sediului Prefecturii Buzău, va avea loc antrenamentul general pentru ,,Ziua Veteranilor de Război”. Din acest motiv, traficul în zonă va fi restricționat în această zi, între orele 09.45 – 10.45.

Și vineri, 27 aprilie, între orele 09.00-11.15, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu la Monumentul Eroilor Neamului, traficul va fi restricționat. Totodată, va fi interzisă parcarea în zona tribunei de pe platoul din faţa sediului Prefecturii Buzău.

Vineri, începând cu ora 10.00, cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, va avea loc un ceremonial militar-religios, urmat de depuneri de coroane, la Monumentul Eroilor Neamului din faţa sediului Prefecturii Buzău. C

onform programului, în cadrul acestui eveniment, autoritățile județene îi vor omagia pe cei care s-au jertfit pentru țară, iar în final, veteranii de război din județul Buzău, care mai sunt în viață vor primi diplome de excelență. ,,Ziua Veteranilor de Război” se va încheia cu defilarea Gărzii de Onoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here