UntitledIn ultimele doua saptmani trei fete minore au fost date disparute dupa ce parintii sau rudele acestora s-au prezentat la Politie si au spus ca adolescentele au plecat de acasa, dar nu s-au mai intors. Una dintre fete a disparut in perioada sarbatorilor pascale, iar o alta cateva zile mai tarziu. Acum o alta tanara este cautata de politisti.Acestia s-au deplasat la domiciliul minorei şi au discutat cu mama acesteia, care a precizat că în după-amiaza de 27 aprilie, DUMITRACHE PETRUŢA, in varsta de 13 ani si 9 luni, a plecat de acasă şi nu a mai revenit. Ulterior, când au discutat la telefon, fata i-a spus mamei sale că nu doreşte să se întoarcă, fără a menţiona locul unde se află.La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, DUMITRACHE PETRUŢA a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării ei. Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea minorei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: 1,50 – 1,55 m înălţime, ochi căprui, păr şaten, tuns la nivelul umerilor, ten deschis, fără semne particulare.

În momentul plecării de acasă era îmbrăcată cu o bluză de culoare albă cu mânecă lungă, blugi albaştri şi era încălţată cu pantofi negri tip adidas cu şireturi verzi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here