hasdeu4

La Buzău se desfășoară în acest week-end un turneu de handbal mixt organizat cu scopul strângerii de fonduri pentru copii autiști și cu sindrom Down.

Președintele Consiliului Județean Buzău, Marian Cristinel Bîgiu, susține turneul de handbal caritabil mixt și îi invită pe buzoieni să meargă la meciuri și să contribuie la strângerea de fonduri. ”Eu încurajez și susțin de fiecare dată când am ocazia o competiție pozitivă și cred că este un prim pas de a învăța ce înseamnă să fii într-o echipă și să lupți pentru a obține rezultate. Mă bucur și mai mult atunci când am ocazia să susțin inițiative caritabile cum este turneul de handbal din acest week-end. Până acum Consiliul Județean Buzău, în parteneriat cu alte instituții a organizat diferite competiții sportive de la înot la tenis de masă”, a declarat Cristi Bîgiu.

Peste 40 de meciuri se vor desfășura în sălile de sport ale Colegiului Național B.P. Hasdeu, Liceului CFR și Sala Sporturilor Romeo Iamandi, competițiile urmând să aibă loc între orele 10.00 și 19.00. ”Toți banii strânși vor merge către un centru de autism şi pentru copiii care suferă de sindromul Down. De aceea vreau să îi invit pe toți buzoienii să participe și să doneze pentru a îi ajuta pe acești copii”, a spus Cristi Bîgiu.

Programul de sâmbătă al competiției poate fi consultat pe http://www.sport-friends.ro/. Duminică se vor desfășura semifinalele, la orele 13.00 și 14.15, finala mică la 15.45 și finala mare la 17.30. Premierea câștigătorilor va avea loc la 18.30.

Turneul de handbal este organizat la inițiativa unor foști elevi ai Colegiului Național B.P. Hasdeu, foști membri ai echipei de handbal a liceului, care s-au reunit pentru a încuraja tinerii să practice sport și, în același timp, prin evenimentele pe care le organizează, să contribuie la dezvoltarea comunității locale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here