disparutPoliţiştii desfăşoară activităţi pentru depistarea unui adolescent în vârstă de 17 ani, care a plecat de la domiciliul bunicii sale şi nu a mai revenit.

Politistii au fost anuntati cu privire la faptul că  SUDITU FLORIN în vârstă de 17 ani din comuna Cernăteşti a plecat de la domiciliu din data de 22 octombrie a.c. şi nu a mai revenit.

Din primele verificări efectuate de poliţişti, a rezultat că minorul este în plasament familial la bunica maternă, iar în ziua de 22 octombrie a plecat de acasă către şcoală, având asupra lui suma de 746 de lei.

La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, SUDITU FLORIN a fost dat în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile ce se impun în vederea depistării lui.

Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea adolescentului sunt rugate să se adreseze de îndată celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

Semnalmente: păr şaten, tuns scurt, ochi căprui, ten acneic.

La momentul plecării de la domiciliu, era îmbrăcat cu pantaloni tip  bluejeans de culoare albastră, tricou de culoare verde, geacă din fâş de culoare neagră şi era încălţat cu pantofi tip adidas de culoare neagră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here