sofer-beat-alcool-volan Poliţiştii din cadrul Secţiei 10 poliţie rurală Cislău au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, cu privire la furtul unui autoturism din curtea unui imobil situat pe raza comunei Cislău.

Imediat după primirea sesizării, poliţiştii au intervenit la faţa locului, iar proprietarul autovehiculului a precizat că autoturismul sustras s-a îndreptat către Calvini, pe DJ 102B.

Poliţiştii au pornit în urmărirea maşinii şi au reuşit să o depisteze la scurt timp, pe raza localităţii Calvini.

La volan a fost identificat un localnic în vârstă de 17 ani, iar în urma testării efectuată cu aparatul etilotest, poliţiştii au constatat că acesta avea o concentraţie alcoolică de 0,35 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Adolescentul a fost condus la sediul Poliţiei oraşului Pătârlagele, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

În urma consultării procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, poliţiştii au dispus reţinerea adolescentului pentru o perioadă de 24 de ore şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here