Un tânăr din comuna Siriu, stabilit în Italia, a fost arestat după ce i-a dat foc soţiei sale, în urma unor certuri. Ionuţ Alexandru Edec, în vârstă de 24 de ani, şi-a incendiat nevasta după ce a turnat alcool pe aceasta, scenele terifiante petrecându-se chiar în prezenţa celor doi copii mici, de un an şi trei ani. Femeia a ajuns la spital cu arsuri grave şi iniţial a vrut să ascundă incidentul, de frica lui.

Alexandru Edec a plecat din România în urmă cu 5 ani şi s-a stabilit într-o localitate din provincia Lecce, Italia. Acolo a întâlnit-o pe Daniela, o fată din Bârlad, şi din relaţia lor s-au născut doi copii. În ultima vreme însă, Alexandru şi Daniela nu se mai înţelegeau, pentru că el îşi pierduse locul de muncă şi începuse să bea, spun cei care îi cunosc. Cineva a convins-o să îl reclame, iar când a aflat individul s-a răzbunat, dându-i foc. Când a ajuns la spital, Daniela a susţinut că a fost victima unui accident casnic. Dar medicii nu au crezut-o şi au convins-o cu greu să le spună ce s-a întâmplat. Cu lacrimi în ochi, femeia le-a povestit prin ce chin a trecut. Românul a fost arestat de carabinierii din Sannicola pentru vătămare corporală gravă, soţia acestuia fiind victima abuzurilor sale în repetate râduri înainte, însă nu depusese niciodată plângere. Femeia se află acum în spital, după ce a suferit arsuri foarte grave, de gradele 2 şi 3. Medicii care o supraveghează se declară rezervaţi în privinţa stării sale de sănătate, scrie Romania TV.

Anchetatorii italieni spun că individul are un cazier bogat şi în trecut a fost suspectat pentru mai multe furturi. De altfel, şi acasă, în România, a avut probleme cu legea. A spart un magazin din sat. Alexandru Edec se află acum în penitenciarul din Lecce. Copiii, care au fost martori la scenele de groază, sunt în grijă mamei lui, aflată şi ea în Italia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here