Un fost elev al Școlii Militare din Boboc își dorește să devină președintele Madagascarului. În perioada 1979-1983, Richard Razafy Rakotofiringa a urmat cursurile Şcolii Militare de Aviaţie Aurel Vlaicu de la Boboc din Buzău. El a plecat în țara natală cu o mare dragoste față de România și aviația română, sentimente pe care le nutrește și le împărtășește și astăzi. Provine dintr-o familie numeroasă, cu încă şapte fraţi. După ce a absolvit liceul, a urmat cursurile unei facultăţi de matematică-fizică la universitatea din Antananarivo, capitala Madagascarului.
În prezent, Richard Razafy Rakotofiringa este profesor-lector la Facultatea de Drept, Economie şi Sociologie din cadrul Universităţii din Antananarivo, dar şi consultant la minister şi întreprinderi pe probleme de marketing, management şi finanţe.

Richard Razafy Rakotofiringa are în prezent 60 de ani și candidează la președinția Madagascarului. Alegerile pentru funcţia de preşedinte vor avea loc, cel mai probabil, între 25 august şi 25 septembrie. Guvernul din Madagascar va trebui să hotărască, într-un timp cât se poate de scurt, parlamentarii, să aprobe noua lege electorală şi să decidă dacă va avea loc un referendum pentru schimbarea Constituţiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here