felicitari manuale

Aproape 100 de copii din Glodeanu Siliștea au confecționat, timp de mai multe săptămâni, sute de felicitări care au fost scoase la licitație și vândute duminică în curtea Catedralei Arhiepiscopale Buzău. Ajutați de câteva doamne precum și de preotul din localitate, ei și-au propus ca de Paște să dăruiască, la rândul lor, puțină bucurie copiilor bolnavi de cancer internați la spitalul Fundeni, din Capitală.

Tocmai din acest motiv, cu banii strânși din vânzarea felicitărilor lucrate de ei, vor fi cumpărate cadouri dulci pentru cei suferinzi. Pentru a duce la bun sfârșit acest lucru, ei au realizat sute de felicitări al căror preț de pornire, la lictație, a fost de 5 lei.

Licitația se desfășoară deja de câtva timp pe pagina de socializare a copiilor din Glodeanu iar duminică, felicitările, create cu multă dragoste de copii, au ajuns și în curtea Catedralei Arhiepiscopale din Buzău. Norocul pare să le fi surâs celor mici în condițiile în care buzoienii prezenți la slujbă, de Florii s-au dovedit mult mai generoși ca de obicei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here