radar_politie_thmbÎn ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri au constatat şi sancţionat 147 de abateri şi au mai reţinut în vederea suspendării 8 permise de conducere.În intervalul orar 16.00 – 18.00, echipaje din cadrul Serviciului Rutier au desfăşurat activităţi pe linia verificării modului în care şoferii respectă regulile privind prioritatea pietonală.
Pe perioada desfăşurării acţiunii au fost aplicate 21 de sancţiuni contravenţionale şi a fost reţinut un permis de conducere. Alte şase permise de conducere au fost reţinute în cursul zilei de ieri, conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor care se angajaseră regulamentar în traversarea străzilor.
Un alt şofer a predat permisul după ce a fost depistat, în trafic, având o concentraţie alcoolică de 0,25 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Tot în ultimele 24 de ore a fost întocmit un dosarul penal după ce poliţiştii au depistat în trafic un buzoian de 38 de ani, care conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here