Ghiveciu

171 de deputați locuiesc tot la hoteluri de cinci stele, deși la începutul anului anunțau ca își vor cauta locuințe de închiriat. Alții s-au grăbit să se mute iar acum plâng după condițiile de lux.

Unii colegi au fost mai inspirați, au rămas la hotel și platesc o diferență. Eu am apucat să plec și nu cred că mai pot reveni. Nu cred că e un privilegiu să poti locui intr-un hotel unde sunt condiții umane”, spune Marian Ghiveciu, deputat PSD de Buzău, potrivit stirileprotv.

Pentru că aleșii nu s-au mutat din hoteluri și nu au renunțat la privilegii, șefii Camerei Deputaților au anunțat că banii pe care îi au le ajung doar până în septembrie. Așa ca nu-și mai permit să cumpere mașini, imprimante sau hârtie igienică. În plus, vor concedia o parte din subalterni. În primele trei luni ale anului, conducerea Camerei Deputaților a plătit doar pentru cazarea aleșilor peste cinci miliane de lei. Alți bani s-au dus pe transportul deputaților, telefoane mobile, pentru birourile din teritoriu și deplasările în circumscripții. Nu au renunțat nici la delegațiile în străinătate. Insumate, deplasările din Franța, Maroc, Austria, Coreea și alte state au depășit un milion de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here