popa

Senatorul de Buzău Constantin Popa , însoțit de colega de Cameră Steliana Miron, a vizitat recent penitenciarele din România, printre care şi Jilava, unde se află închis George Becali. Cei doi politicieni au venit cu o propunere interesantă în ceea ce îi priveşte pe unii dintre deţinuţi: să dea o şansă deţinuţilor cu studii superioare sau celor care au experienţă parlamentară, care au regim deschis sau semi-deschis.

Printre deţinuţii care ar putea avea de câștigat de pe urma demersului celor doi senatori, se numără Gigi Becali, fost euro-deputat şi deputat,dar și Victor Babiuc, fost deputat şi ministru, precum și Emil Cuteanu, fost secretar de stat.

„Am fi dispuşi să facem o solicitare către Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), în care să cerem o situaţie cu deţinuţii aflaţi în regim deschis sau semi-deschis de detenţie, care au studii superioare sau care au activat în Parlament. Vrem să îi angajăm la birourile noastre parlamentare, cu contract de prestări servicii. Prin aceasta vrem să oferim o şansă oamenilor care pot să contribuie nu numai la actul legislativ, ci şi la îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă din penitenciare, prin experienţa lor”, au declarat senatorii Constantin Popa şi Steliana Miron.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here