BursaPe 25 septembrie, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Buzău, va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Acest eveniment se adresează atât absolvenților, dar şi celorlalre categorii de şomeri, precum și agenților economici care și-au propus să răspundă necesităților de ocupare ale tinerilor.
Angajarea tinerilor aduce beneficii atât de partea aboslvenţilor, cât şi de partea patronilor. Mai exact, absolvenții înregistrați la agențiile pentru ocuparea forței de muncă, care vor fi angajați cu normă întreagă, pe o perioadă mai mare de 12 luni, vor beneficia de prime de angajare.
În acelaşi timp, angajatorii participanți, care vor oferi absolvenților oportunitatea de a ocupa locurile de muncă ofertate, vor putea beneficia de subvenții ce se întind pe perioade de un an sau doi.
Detaliile referitoare la locațiile de desfășurare , programul și oferta estimativă a agenților economici participanți la Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți vor fi anunțate în curând de AJOFM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here