Căutările pescarului dispărut în urmă cu două zile în apele lacului de acumulare de la Siriu continuă. Astăzi au sosit în zonă scafandrii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă din Vrancea, pentru a le da o mână de ajutor pompierilor buzoieni.

Bărbatul dispărut are 40 de ani şi este din Vălenii de Munte. Acesta venise împreună cu trei prieteni în zona lacului de acumulare de la Siriu pentru o partidă de pescuit. În urmă cu două zile au plecat toţi cu bărcile pe lac, urmând ca la lăsarea întunericului să se întâlnească în zona unde îşi amplasaseră corturile. Bărbatul însă nu s-a mai întors. Abia după ce l-au căutat o noapte întreagă, prietenii lui au sunat la poliție pentru a anunța dispariția acestuia.

După ce ieri toată ziua pompierii au cercetat întreaga zonă în care fusese văzut bărbatul, spre seară aceștia au oprit căutările și au cerut ajutorul scafandrilor de la ISU Vrancea. Aceștia au ajuns în zonă, și dotați cu un sonar performant au început scufundările pentru a-l găsi pe pescarul dispărut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here