Salam, șuncă, pâine sau bani. Furau orice le pica în maini. Este vorba despre două femei din Buzău care în ultimele zile au reușit să bage spaima în vânzătoarele din oraș. Şi asta pentru că de fiecare dată când cele două intrau într-un magazin nu plecau cu mâna goală. Au fost însă surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului în care au dat ultima spargere şi au fost săltate de poliţie.

Modul de operare era unul destul de simplu. Una dintre femei distrăgea atenţia vânzătoarei, iar cealaltă îşi umplea buzunarele cu orice îi pica în mână. Dacă nu erau observate, sub pretextul că vor totuşi să cumpere ceva, cereau un produs, pentru plăteau cu o bancnotă de valoare mare la care primeau rest. Ulterior acestea se răzgândeau şi solicitau vânzătoarei banii să le restituie banii și dădeau înapoi produsul cumpărat, dar și restul primit. Numai că din restul înapoiat vânzătoarei, lipsea câte o bancnotă de 50 de lei.

Poliţiştii le-au indentificat pe cele două femei, şi nu mică le-a fost mirarea când au descoperit că aceleaşi femei sunt suspecte în cazul a două furturi asemănătoare. Cu doar câteva zile înainte, femeile au furat pâine şi bani de la două magazine ale altei societăţi comerciale, victimă căzând aceeaşi vânzatoare de fiecare dată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here