Ieri aproape de miezul nopţii o patrulă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 7 poliţie rurală Grebănu a fost sesizată cu privire la o tentativă de pătrundere prin efracţie într-un magazin din comuna Podgoria.

Suspectul a fost prins la scurt timp într-o magazie aparţinând unei asociaţii agricole.  În încăperea respectivă au fost găsite o bicicletă ce fusese furată de pe raza municipiului Rm. Sărat, un polizor unghiular, o bormaşină şi un cablu din cupru, sustrase din atelierul mecanic al societăţii agricole.

Poliţiştii au stabilit că cel prins – un bărbat de 31 de ani, din comuna Podgoria – era căutat pentru a fi cercetat cu privire la mai multe furturi înregistrate iniţial în evidenţe cu autor necunoscut.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 7 poliţie rurală Grebănu, a rezultat că bărbatul în vârstă de 31 de ani este principalul suspect în şase furturi din locuinţă comise pe raza comunelor Podgoria şi Topliceni şi într-un furt dintr-o biserică de pe raza comunei Topliceni, fiind suspectat şi de comiterea altor furturi pe raza municipiului Rm. Sărat  şi a Secţiei 9 de poliţie rurală Ziduri.

Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore şi continuă cercetările, în vederea documentării întregii lui activităţi infracţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here