Tânarul care a provocat un scandal la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Buzău în noaptea de Crăciun, este cercetat în stare de libertate. După ce inițial a fost reținut pentru 24 de ore, polițiștii întocmind pe numele său un dosar penal pentru distrugere și ultraj contra bunelor moravuri, scandalagiul a fost eliberat din arestul poliției și este cercetat în libertate.

Scandalul a pornit în momentul în care tânărul s-a prezentat împreună cu soția sa, gravidă în 5 luni și care acuza dureri abdominale, la secția de primire urgențe a Spitalului Județean din Buzău în noaptea Crăciun. Pentru că medicii de aici l-au trimis la maternitate, bărbatul s-a enervat și s-a luat la ceartă cu agenții de pază. Ajutat de un prieten, bărbatul a spart geamul de la ușa biroului de Triere Pacienți și a dat de pământ cu monitoarele calculatoarelor aflate în acest birou. A fost nevoie de 5 agenți de pază pentru a-l potoli pe scandalagiu, care a fost preluat de un echipaj de polițiști chemați în ajutor.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și condus la sediul Poliţiei Municipale, unde i s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, distrugere şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here