florina stoianViscolul din ultimele zile dă peste cap și activitatea şcolară. 20 şcoli din mai multe localităţi vor fi închise, luni, din cauza drumurilor impracticabile. Elevii vor recupera orele pierdute într-o zi de sâmbătă.

Potrivit şefului Inspectoratului Şcolar Judeţean Buzău, Florina Stoian, cursurile vor fi suspendate luni în 20 şcoli din judeţul Buzău, în special din zona de sud a judeţului. Este vorba despre şcolile din localităţile Largu, Luciu, Ruşeţu, Săgeata, Scutelnici, Movila Banului, Glodeanu Sărat, Smeeni, Ziduri, Bălăceanu, Brădeanu şi Boldu.

Daca vremea nu se va imbunatati, lista cu numarul unitatilor de invațamânt închise poate fi extinsa. „Cred că vor mai fi închise încă cinci sau şase şcoli din cauza vremii. Sunt anumite localităţi din zona de câmpie izolate de zăpadă şi n-am reuşit încă să luăm legătura cu primarii de acolo sau cu directorii de şcoli. Le-am transmis prin intermediul celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă că pot suspenda activitatea şcolilor pentru a nu pune în pericol sănătatea elevilor”, a declarat profesoara Florina Stoian, inspector general al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here