Un băiat de doar 6 ani diagnosticat cu cancer la vezică are nevoie de ajutor pentru a avea o șansă la viață. Vlăduț Ilinca a fost diagnosticat cu rabdomiosarcom embrionar-cancer de vezică și a fost supus deja unei prime intervenţii chirurgicale. Medicii din Olanda îi dau îi dau șanse lui Vlăduț însă costurile tratamentului depășesc cu mult posibilitățile familiei. Drama familiei lui Vlăduț este cu atât mai mare cu cât și mama sa a fost diagnosticată, în urmă cu 2 ani, cu cancer de col uterin.

În sprijinul familiei greu încercate, buzoianca Diana Toma a creat o pagină de Facebook, „Alungati cancerul de la Vlădut Ilinca”, pentru susținerea lui Vlăduț.

Vlăduț e un copil frumos de 6 ani,care se agata cu inclestare de viata.O viata care fara ajutorul nostru,de la mic la mare,s-ar putea stinge daca el nu ajunge in Olanda,tara care ii promite o sansa ! Noi, buzoienii, am dat de multe ori dovada ca suntem o comunitate sensibila la nevoia aproapelui nostru si ne-am mobilizat exemplar ca sa ajutam. Pagina aceasta este strigatul disperat al unor parinti carora li se stinge copilul sub ochi! Noi putem sa-l trimitem pe Vladut la tratament in Olanda, donand oricat de putin pentru viata lui! Nu trebuie decat sa facem un exercitiu simplu de imaginatie si in locul lui Vladut sa ne vedem puiul! Orice suma si rugaciunile sunt binevenite!
IBAN:
RO71BTRL01001201F21178XX -in lei
RO89BTRLEURCRT00F2117801 -in euro
Conturi deschise la Banca Transilvania, titular de cont ILINCA NICOLETA ALINA
Avem si paypal!
diana.toma2016@gmail.com – cu mentiunea pt Vladut Ilinca
Dă o mână de ajutor, da o mână de VIAȚĂ!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here