Poliţiştii cu atribuţii pe linie rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat acţiunile de disciplinare a participanţilor la trafic.

Ca urmare a neregulilor constatate, au fost aplicate 159 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 17.000 lei şi au fost reţinute în vederea suspendării 11 permise de conducere.

Un buzoian de 54 de ani a fost scos din trafic după ce a fost oprit pentru control de un echipaj rutier ce acţiona pe strada Transilvaniei din municipiul Buzău. La testarea alcoolscopică poliţiştii au constatat că bărbatul avea o concentraţie alcoolică de 0,36 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cursul zilei de ieri, poliţiştii au reţinut permisele a trei conducători auto care nu au respectat regulile privind prioritatea pietonală şi a şapte şoferi care şi-au condus autovehiculele cu viteze mai mari decât limitele maxime admise pe sectoarele de drum tranzitate.

Tot ieri, un echipaj de poliţie rutieră ce acţiona pe D.N. 10, în localitatea Sătuc, a oprit pentru control un autovehicul condus de un buzoian de 51 de ani care şi-a condus maşina cu 92 km/h. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul consumase băuturi alcoolice, în urma testării alcoolscopice, aparatul etilotest indicând o concentraţie alcoolică de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.