În cadrul activităţilor de supraveghere şi control al traficului desfăşurate în ziua de 12 septembrie a.c., poliţiştii rutieri au reţinut în vederea suspendării doisprezece permise de conducere.

Măsura a fost luată pentru depăşirea limitelor maxime de viteză admise atât în localităţi cât şi în afara acestora, pentru efectuarea de depăşiri neregulamentare, pentru conducerea unor autovehicule sub influenţa băuturilor alcoolice (0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat) şi pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi autovehiculelor ce aveau acest drept.

În aceeaşi zi, poliţiştii rutieri au mai întocmit două dosare penale.

Unul dintre dosare a fost întocmit după ce poliţiştii au depistat pe Şoseaua Nordului un buzoian de 62 de ani, care consumase băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan. Etilotestul a indicat în cazul său o valoarea de 0,51 mg/l alcool pur în aerul expirat iar bărbatul a fost transportat la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cel de-al doilea dosar a fost întocmit de un echipaj de poliţie din cadrul Secţiei 2 poliţie rurală Beceni, după ce a depistat pe DJ 203K, în localitatea Vintilă Vodă, un localnic de 64 de ani care conducea un autovehicul deşi dreptul de a conduce îi fusese suspendat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.