Soferul in varsta de 30 de ani care a provocat marti dineata un grav accident rutier pe podul de la Maracineni a fost retinut pentru 30 de zile.

Cel mai probabil, anchetatorii au tinut cont de valoarea uriasa a alcoolemiei sale in momentul in care a produs accidentul.

Soferul, care avea o alcoolemie de 1,02 mg/l alcool pur in aerul expirat a acrosat biciclistul marti dimineata pe podul de la Maracineni si si-a continuat drumul. Abia la rondul de la Orizont a fost oprit in trafic de ceilalti soferi care i-au explucat ce a facut.

In urma impactului, biciclistul a murit pe loc.

1 COMENTARIU

  1. Sper sa primeasca pedeapsa meritata,nu omor din culpa si sa faca 2ani,trebuie acuzat de omor cu premedidare ca a baut ca porcul si nu a fost obligat de nimeni sa se urce la volan,si nu l a interesat de soarta celorlati participanti,sper sa deschida ochii si judecatorii si politicienii sa nu ii mai lasa sa scape asa usor pentru crima…ca doar asta sunt in fond,mortul este mort indiferent de cum a fost omorat…findca nu mai exista pedeapsa ochi pentru ochi,macar 15 ani sa stea la puscarie pentru crima.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.