Șoferul microbuzului care, miercuri după-amiază, a provocat un accident grav pe DN2 E85, a fost reținut aseară pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău cu propunere de arestare preventivă.

În urma cercetărilor a reieșit că bărbatul, de 48 de ani din Teleorman, nu a păstrat distanța regulamentară față de autoturismul care se deplasa în fața sa, pe același sens de mers, intrând în coliziune față-spate cu acesta. Șoferul microbuzului nu a avut nicio reacție atunci când mașina din fața sa ar fi încetinit cu intenția să oprească pe acostamentul modernizat al aceluiaşi sens de mers. În momentul impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părţii carosabile.

În urma accidentului, două femei de 58 și 61 de ani și-au pierdut viața, iar alte trei persoane, de 27 de ani – șoferul autoturismului, 42 și 60 de ani au fost rănite grav. La spital a ajuns cu câteva zgârieturi și o pasageră din microbuz, care a fost externată la scurt timp după ce a primit îngrijiri medicale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.