stejarul buzau 21

Continuă cursa spre superligă a Stejarilor buzoieni. A treia victorie din tot atîtea posibile a fost consemnată astăzi , la primul meci  disputat de buzoieni în fața propriilor spectatori. Deși meciul nu se anunța a fi unul foarte facil , adversara de astăzi și-a asumat încă de la început rolul de sparring -partner, astfel că  elevii lui Edi Suciu au desfășurat un adevărat galop de sănătate  reușind să-și adjudece prima repriză cu un neverosimil 36 -3.

Cel de-al doilea mitan a fost mai echilibrat pe fondul numeroaselor schimbări efectuate de antrenorul buzoian, care a rulat tot lotul. Lipsa de experiență a jucătorilor mai tineri a permis oaspeților să domine pe alocuri , fără să pună în pericol soarta meciului. Rezultatul final , 43-11  nu lasă loc niciunui comentariu.

Robert Todică (cu două încercări) , Claudiu Popovici , Teodor Nițu și Florin Palcău (cu cîte una) au reușit să culce balonul oval între buturile oaspeților. La capitolul transformări, Nițu a înregistrat 4 reușite, în timp ce Palcău a marcat o dată.

Următoarea etapă este programată pe 20 ale lunii, cînd stejarii se vor deplasa la malul mării pentru jocul cu CS Năvodari.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here