Președintele AJF Buzău, Adrian Petre, a fost desemnat de Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, președinte al Comisiei pentru fotbalul amator. Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat înființarea Comisiei pentru fotbal profesionist și a Comisiei pentru fotbalul amator. Cele două comisii vor avea rol consultativ și se vor întruni de două-trei ori pe an.

Cea de fotbal profesionist este formată din investitori din mediul privat la formații din Liga 1 și Liga 2, din reprezentanți ai deținătorilor de drepturi TV și chiar și un reprezentant al unei firme de audit. Prin înființarea acestor comisii s-a dorit alinierea la tendințele din fotbalul internațional, dar și să se răspundă la diferite provocări, în dorința de a crește atractivitatea fenomenului fotbalistic din România. Se vor aborda teme de interes apărute și la nivel național, și la nivel european.

În plus, decizia de a înființa aceste două noi comisii face parte din strategia adoptată în cadrul Adunării Generale a FRF.
Președintele AJF Buzău, Adrian Petre a fost ales președinte al Comisiei pentru Fotbal Amator, iar din respective comisiei mai fac parte:
Adrian Lucaci – AJF Arad
Gheorghiță Bogdan – AJF Vaslui
George Constantinescu – AJF Olt
Radu Bitea – AJF Bihor
Marian Lumânare – AMFB
Dorinel Dincă – AJF Călărași
Vichentie Popescu – Bucovina Rădăuți
Radu Dumitrescu – ACS Ghiroda
Adrian Aldea – FC Avrig
Octavian Goga – vicepreședinte FRF

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here