castrolPentru al doilea an consecutiv aventura numită Castrol Extreme Adventure poposește pe malul Lacului Mocearu din comuna Lopătari. Astăzi începând cu ora 10.00 se dă startul în această competiție care se întinde pe durata a cinci zile și a 1.200 de kilometri de traseu.

Etapa din acest an este contorizată în clasamentul general al Campionatului Național de Off-Road, atât pentru mașini cât și pentru motociclete.

Competiţia se dispută la cinci secţiuni: Extrem (grad de dificultate ridicat), Open (grad de dificultate mediu), Open soft (grad de dificultate mediu spre uşor, rezervată competitorilor care evoluează la clasa auto, dar care nu punctează în Campionatul Naţional de Off-road), Standard (grad de dificultate uşor spre mediu, rezervat competitorilor din clasa auto), Hobby (grad de dificultate uşor spre mediu, rezervată numai competitorilor care evoluează la clasa moto).

La start s-au înscris 30 de echipaje de autovehicule și tot atâția motocicliști care vor parcurge traseul configurat cu obstacole 100% naturale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here