Atleţi de la cele mai titrate cluburi sportive din ţară vor veni la Buzău, în weekend, pentru a alerga pe aleile Crângului şi pe bulevardul N. Bălcescu. Este vorba despre cel de-al şaptelea campionat naţional de semimaraton organizat în municipiul Buzău, graţie traseului „de fugă” foarte îndrăgit de sportivi.

Competiţia naţională de alergare va avea loc sâmbătă, 30 martie, şi va începe la ora 10. Sportivii vor pleca de la poarta Crângului, via stadion de atletism şi retur către bisericuţa din parc, vor continua pe Bulevardul Bălcescu, pentru a reface acest circuit de patru ori.

Organizatorii sunt de părere că desenul traseului este unul ofertant şi pentru spectatori. De altfel, oficialii se aşteaptă la o aistenţă numeroasă din partea buzoienilor la concursul atletic.

Competiţia va fi organizată de federaţia de specialitate, în parteneriat cu SCM Gloria Buzău, CSS Buzău şi Liceul cu Program Sportiv „Iolanda Balaş Soter”. Cea mai recentă ediţie a Campionatului Naţional de semimaraton a fost găzduită de Buzău în 2009.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here